Så här kul är det!

Så här kul är det!

Kultur och fritid, Knivsta kommun


En perfekt avslutning på vår konferens! 


– Carina Nordlander, fritidschef, Knivsta kommun

 

Som avslutning på en dagkonferens anordnade kultur- och fritidsförvaltningen i Knivsta kommun en aktivitet för personalen. De fick gå loss och spela analoga spel i två timmar.
Intuitiva och enkla spel inbjuder till fart och skratt. Välbekanta spel från barndomstiden väcker tävlingsinstinkt hos många. Det blev en lyckad avslutning på konferensen.

GGG Gemenskap, Glädje, Guldkant för seniorer, ideell förening

 

Spelet kräver inte språkkunnande


– Eva Byström, verksamhetschef på GGG.

 

Vi på GGG ordnar olika typer av träffar för ensamma pensionärer. Vi hade tänkt ordna spelarrangemanget för pensionärer. Men när vi sedan använde spelet för oss medarbetare förstod vi att spelet också är ett ypperligt redskap för att "bryta isen"! Många av våra medarbetare tränar på sin svenska, men spelet kräver ju inte språkkunnande. Vi skrattade och kom varandra mycket nära!

Tack för en härlig kväll !
Jag tänker att vi kör i vår igen :) 


Sophie Malmborg, Kognity

Oktoberfest, Rosersbergs TT

 

Höjde vår oktoberfest ytterligare ett snäpp!


– Toni Cedermark, Rosersbergs TT (hobbybryggare)

 

Varje år bjuder vi vänner och bekanta till vår oktoberfest. I år fixade vi även en spelhall i vårt garage. Överraskningen och förtjusningen var total när vi öppnade garageporten!  Grymt sätt att få alla att umgås, på riktigt och utan skärmar. 

Julmys på Wenngarn

 

Spel för alla åldrar

 

Wenngarn bjöd på julmys – fantastisk buffé på bageriet, mysfika på slottskaféet. OCH spelskoj på coworkingkontoret på Wenngarns betongfabrik. Hela entrén var fylld med analogspel där många barnfamiljer kom och provade spel de aldrig har sett! Mycket fin respons från både unga och gamla.